Bölöni wilde twee Roemenen naar Antwerp halen: Maar het lukte niet

Bölöni wilde twee Roemenen naar Antwerp halen: "Maar het lukte niet"

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 15:27ma 13-01-2020 om 15:27

Antwerp heeft de voorbije transferperiodes voornamelijk bijzonder ervaren spelers in huis gehaald. Jonge talenten krijgen niet meteen de voorkeur onder Laszlo Bölöni, al had hij wel twee grote talenten uit zijn thuisland naar België willen halen.

Tegenover het Roemeense GSP vertelt Bölöni dat hij twee jonge spelers uit de Roemeense nationale beloftenploeg in het vizier had. "Ik vond die spits wel goed, Puscas. We probeerden hem naar Antwerp te halen, maar dat lukte niet. De keeper, Ionut Radu, beviel me ook wel. Ik wou hem er graag bij, maar met Sinan Bolat hebben we al een uitstekende keeper. Ik wou hem niet destabiliseren", aldus Bölöni.

Puscas is een 23-jarige spits die momenteel uitkomt voor de Engelse tweedeklasser Reading. Hij stond in het verleden onder contract bij Internazionale, dat hem uitleende aan onder andere Bari, Benevento, Novara en Palermo. Afgelopen zomer nam Reading hem over voor een som van om en nabij de acht miljoen euro.

De 22-jarige Radu staat nog steeds op de loonlijst van Inter, dat hem het voorbije anderhalve seizoen heeft uitgeleend aan Genoa. Daar was hij lange tijd titularis, maar verloor hij onlangs zijn plek aan Mattia Perin.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws