OFFICIEEL: De Bock verlaat Leeds United voor Nederlands avontuur

OFFICIEEL: De Bock verlaat Leeds United voor Nederlands avontuur

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 14:51ma 13-01-2020 om 14:51

Laurens De Bock heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Na een mislukt avontuur in Engeland gaat de verdediger aan de slag in Nederland. Hij wordt door Leeds United uitgeleend aan ADO Den Haag.

Dat maakte de club bekend via de officiële kanalen. ADO Den Haag leent hem uit tot het einde van het seizoen en wist ook een aankoopoptie te bedingen in het huurcontract.

Zo komt er ook een einde aan het slechte Engelse avontuur van De Bock. Hij werd door Leeds United overgenomen van Club Brugge, maar wist nooit te overtuigen. Dit seizoen kwam De Bock op uitleenbasis uit voor de Engelse derdeklasser Sunderland, maar viel hij al snel uit de ploeg.

Fanatieke fans, mooi stadion
De Bock is blij dat hij de keuze voor ADO Den Haag heeft gemaakt. "Ik heb veel goede dingen gehoord en gezien van de club, zoals bijvoorbeeld de fanatieke fans en het mooie stadion. Ik kan niet wachten om hier aan de slag te gaan", gaf De Bock aan op de webstek van ADO Den Haag.

Hij hoopt nu ADO Den Haag, dat zeventiende staat in de Eredivisie, uit de nood te helpen. "Het team heeft een moeilijke eerste seizoenshelft achter de rug, maar we gaan er alles aan doen om op overtuigende wijze in de Eredivisie te blijven. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen", klinkt het. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws