Breaking news

'Benavente kan na enkele maanden al terug vertrekken bij Antwerp'

Lamkel Zé krijgt toch nog steun: Rode kaart was niet zo'n drama

Lamkel Zé krijgt toch nog steun: "Rode kaart was niet zo'n drama"

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 13:45ma 13-01-2020 om 13:45

Didier Lamkel Zé liet zich vorige week in negatieve zin opmerken. In een oefenwedstrijd kreeg hij rood voor natrappen. Patrick Goots vindt niet dat het krediet van Lamkel Zé nu op is.

Het icoon van Antwerp vindt de heisa overdreven. "Ik spreek als voetballiefhebber én als coach: iedereen heeft toch liever zo’n kerel met een hoek af die met briljante flitsen het verschil kan maken dan de zoveelste vijftien-in-een-dozijn-speler. Ik vond die rode kaart in die oefenmatch ook niet zo’n drama. Hij wordt eerst aan zijn trui getrokken en reageert dan instinctief met een wilde trap", aldus Goots bij Gazet Van Antwerpen.

"Moet hij dat doen? Nee. Maar begrijp ik het? Zeker wel. Ik blijf een enorme fan van de voetballer Lamkel Zé, die er naar Belgische normen echt wel bovenuit steekt. Hij is ook het type waarvoor mensen naar een stadion komen. En hij staat zo enorm in de schijnwerpers, soms overdreven zelfs. Maar hij moet leren dat dit erbij hoort en dat zeker niet als excuus beginnen gebruiken", benadrukt Goots.

De anciens van Antwerp beginnen zich wel te ergeren. "Als bepalende spelers als Hoedt en Defour hem al openlijk in twijfel trekken, dan kan hij weleens een echt probleem krijgen. Als het te veel een onemanshow wordt en hij zich daardoor stilaan buiten de groep aan het zetten is, dan gaat hij het gelag betalen. Want niemand kan zich boven de groep zetten. Dat gaat ook Bölöni niet toestaan, ondanks al dat talent."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws