Ex-coach Leko kijkt met verbazing: “Club Brugge lacht met de tegenstand”

Ex-coach Leko kijkt met verbazing: “Club Brugge lacht met de tegenstand”

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 11:44ma 13-01-2020 om 11:44

Ivan Leko speelde en coachte in het verleden Club Brugge. De Kroaat kijkt nog steeds naar zijn oude club en is dit seizoen onder de indruk.

“Wat kan ik zeggen? Club lacht met de tegenstand”, begint Leko aan Het Laatste Nieuws. “Het zijn geen fiftyfifty-wedstrijden meer. Als je ziet hoe Club thuis Gent naar huis speelt en hoe het in de beker Anderlecht uitschakelt... (blaast) Het is gewoonweg van een ander niveau. Ik kan alleen maar complimenten geven. Aan iedereen.”

“Club heeft vorige zomer de toon gezet, met hun transfers. De boodschap van Bart (Verhaeghe, red.) en Vincent (Mannaert, red.) was: ‘We zijn goed, maar we willen top worden.' Daar hou ik van. Weet je nog wat ik vorig seizoen vaak zei? (lachje) ‘If you dream, dream big.'”

Club Brugge ging ook voluit voor de winst tegen topclubs in de Champions League. “Wel, als een bestuur zo redeneert, raakt iedereen binnen de club besmet met dat virus. Club Brugge is van niemand meer bang. Zelfs niet van Real Madrid of PSG. Da's gewoonweg fantastisch.”

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Heeft Leko hier gelijk?

(413 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws