'Valverde bezig aan laatste uren bij Barça, coach arriveert vroeg op de club'

'Valverde bezig aan laatste uren bij Barça, coach arriveert vroeg op de club'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 11:29ma 13-01-2020 om 11:29

FC Barcelona-coach Ernesto Valverde lijkt bezig aan zijn laatste uren als trainer van de ploeg uit Catalonië. Verschillende Spaanse media pakken maandagochtend groot uit met het nieuws dat de club op het punt staat Valverde de laan uit te sturen.

Volgens El Mundo Deportivo kwam Valverde maandag drie uur voor aanvang van de eerste trainingssessie aan op Sant Joan Despí. Verwacht wordt dat Valverde vandaag in gesprek gaat met voorzitter Josep Maria Bartomeu om de stand van zaken door te spreken. De coach zou al gesproken hebben met CEO Oscar Grau en technisch directeur Éric Abidal en zijn assistenten.

Na het 3-2 verlies in de halve finale van de Spaanse Supercup tegen Atlético Madrid kregen de spelers drie dagen rust van Valverde, alvorens ze zich weer op de club moesten melden. Het is dus nog maar de vraag of maandag Valverde voor de groep staat bij de eerste training na het verlies. 

De geruchtenmolen rondom een opvolger van Valverde draait al op volle toeren. Ronald Koeman werd genoemd, maar de Nederlandse coach wil zich eerst richten op het EK met het Nederlands elftal. Ook Xavi en Mauricio Pochettino staan in de belangstelling van Barça.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws