Clement over stadionplannen Club Brugge: “Ook op andere plaatsen in België”

Clement over stadionplannen Club Brugge: “Ook op andere plaatsen in België”

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 10:45ma 13-01-2020 om 10:45

Philippe Clement laat zich tegenover De Standaard uit over de stadionplannen van Club Brugge. De oefenmeester vindt dat een nieuw stadion een groot verschil kan maken.

Clement kijkt ook naar de rest van België. “Ik was nog speler toen er over een nieuw stadion werd gesproken. Ik hoop dat iedereen het verstand heeft om mee te werken aan een stadion in Brugge en ook op andere plaatsen in België. Want we dreigen een ontwikkelingsland te worden op dat vlak.”

“Een nieuw stadion kan een verschil maken voor spelers”, gaat Clement verder. “Je moet iedereen op een betere manier ontvangen. Ook de supporters. Het is een klein mirakel dat je Jan Breydel elke keer vol krijgt en dat de mensen staan te springen om te komen.”

Jan Breydel is 44 jaar oud en fel verouderd. Een nieuw stadion is dan ook een must volgens Clement. “Want eigenlijk worden ze niet meer ontvangen volgens de normen van deze tijd. Als we nog x aantal jaren verder moeten, vrees ik dat er ongelukken gebeuren.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Clement hier gelijk?

(381 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws