Vazquez sluit terugkeer naar ons land niet uit: Mijn vrouw houdt van België

Vazquez sluit terugkeer naar ons land niet uit: "Mijn vrouw houdt van België"

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 07:03ma 13-01-2020 om 07:03

Victor Vazquez verdiende de afgelopen maanden zijn brood in Qatar. Zijn avontuur in de woestijn zit er echter al op en de Spanjaard is actief op zoek naar een nieuwe club, een terugkeer naar België sluit hij alvast niet uit.

Meer dan 170 wedstrijden speelde Vazquez voor Club Brugge, na omzwervingen bij onder andere Toronto, Cruz Azul en Al Arabi is de 32-jarige middenvelder nu opnieuw opzoek naar een club. De deur naar België heeft hij alvast nooit gesloten.

 "Elke club mag me bellen, dus ook Belgische clubs", laat Vazquez verstaan in Het Laatste Nieuws. Toch moeten twee clubs alvast niet hopen op de diensten van Vazquez. "Naar Anderlecht of Standard zal ik nooit gaan, uit respect voor Club. Ik zal Club Brugge voor altijd dankbaar blijven."

 Niet verassend werd hem ook gevraagd naar een mogelijke terugkeer naar de club van zijn hart, Club Brugge. Vazquez lijkt echter te beseffen dat dat een sportief lastige uitdaging wordt. "Ik zou zeker op een dag willen terugkomen, maar dan als coach of in een andere functie. Ik sta er zeker en vast voor open." Ook de familiale situatie speelt een rol. "Mijn vrouw houdt van België en mijn zoontje is er geboren, waarom zouden we dan niet terugkomen?", besluit hij.  

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Zijn er nog Belgische clubs waar Vazquez een meerwaarde kan zijn?

Ja
82%
Nee
18%
(417 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws