Antwerp-fans hebben genoeg gezien: Lamkel Zé is een dikke lamzak

Antwerp-fans hebben genoeg gezien: "Lamkel Zé is een dikke lamzak"

Gepubliceerd: zondag 12 januari 2020 om 16:54zo 12-01-2020 om 16:54

Didier Lamkel Zé is dit seizoen de meest besproken speler bij Royal Antwerp FC. De Kameroener liet zich ook tijdens de oefenstage van zijn slechtste kant zien met een rode kaart tijdens een vriendschappelijk duel. Bij de supporters groeit de onvrede over Lamkel Zé.

Sporza ging in Spanje op zoek naar een reactie na de laatste incidenten. "Ik ben een Antwerp-fan in hart en nieren, vertelde iemand die het oefenduel bijwoonde. "De ploeg zit vrij goed in elkaar, behalve enkele jongens die er af en toe de kantjes aflopen. Ik ga geen namen noemen. Lamkel Zé? Het is meer dan de kantjes."

"We hebben hem hier bezig gezien. Hij is een kleuter. Hij gaat te pas en te onpas op het veld liggen en als je hem een lolly geeft, staat hij weer op. Dat is er een beetje over, vind ik. Je kunt er mee blijven praten, maar op een bepaald moment houdt het op en voor mij houdt het op als supporter."

"Dit kan niet meer. Hij is een dikke lamzak, als ik het zo mag zeggen. Ik zou hem "een stamp onder zijn hol" geven en buitengooien. Dat is heel streng, maar dat is logisch. Heb je hem al eens bezig gezien?", besloot de misnoegde Antwerp-fan.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws