Anderlecht-spelers klaar voor Club Brugge: “Negatieve commentaren weerleggen”

Anderlecht-spelers klaar voor Club Brugge: “Negatieve commentaren weerleggen”

12-01-2020 10:37
12

RSC Anderlecht hoopt wellicht nog op Play-Off 1. Als paars-wit de eindronde wil halen, wint het best van Club Brugge. Volgens Hendrik Van Crombrugge zijn de spelers van Anderlecht alvast gebrand om een goede prestatie neer te zetten tegen Blauw-Zwart.

Momenteel staat Anderlecht negende in de Jupiler Pro League. Het telt zeven punten minder dan KV Mechelen, dat zesde staat. Volgende week zondag komt Club Brugge over de vloer in het Lotto Park. “De wedstrijd tegen Brugge is meteen een referentiewedstrijd. De groep heeft zin om in die match al de negatieve commentaren die we ontvingen in 2019 te weerleggen”, stelt an Crombrugge bij Sporza.

Anderlecht heeft voor het einde van de reguliere competitie nog heel wat werk voor de boeg. "Ik ben niet iemand die veel naar het klassement kijkt, omdat je dan automatisch te veel begint te rekenen. In ons geval moeten we gewoon wedstrijd per wedstrijd bekijken en de drie punten pakken", stelt de doelman van Anderlecht.

Nul op twee voor Anderlecht
Anderlecht speelde dit seizoen al twee keer tegen Club Brugge. In de heenronde van de Jupiler Pro League verloor paars-wit met 2-1 in het Jan Breydelstadion. In de Beker van België kwam Club Brugge met 0-2 winnen in het Lotto Park.