Antwerp-voorzitter verbergt ambitie niet: Ooit kampioen worden

Antwerp-voorzitter verbergt ambitie niet: "Ooit kampioen worden"

11-01-2020 21:16
13

Voorzitter Paul Gheysens heeft grote ambities met Antwerp. Onder zijn bewind lijkt Antwerp goed op weg om een topclub te worden. Binnenkort ook een Belgisch kampioen? Dat is althans het plan van Gheysens.

"Ik zeg altijd: we moeten kampioen worden. En dat zal wel ooit eens komen. Wanneer? Dat weet je niet. Toeval speelt ook mee", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

"Je twee beste spelers die uitvallen: wat doe je dan? Een domme goal in een beslissende match: wat doe je eraan? Dat die onbekende factor zo belangrijk is, maakt het voetbal ook zo mooi. We doen het stap voor stap, en we zijn al ver gekomen denk ik", vertelt hij tevreden.

D'Onofrio
Hij wil dan ook blijven groeien met Antwerp, mét Luciano D'Onofrio. "Je kan niemand beter hebben dan Luciano om een team te maken. Hij heeft de unieke gave om dat te doen. Juiste posities invullen, juiste spelers samenbrengen. Zonder veel te spenderen", klinkt het.

"Luciano draait iedere euro twee keer om, hebben we dankzij hem een enorme spelerswaarde gecreëerd. Luciano is een heel sterke schakel in ons verhaal. De toekomst is gegarandeerd, ik vind dat er nu al lange termijn in zit."