Laatste training van Club Brugge in Qatar zit erop, enkel oefenpot met Ajax rest

Laatste training van Club Brugge in Qatar zit erop, enkel oefenpot met Ajax rest

11-01-2020 13:28

De winterstage van Club Brugge in Qatar ziet er zo goed als op. Deze voormiddag werkten de manschappen van Philippe Clement hun laatste training af. Deze namiddag wacht een laatste, weliswaar uitdagende test, een oefenpot met Ajax.

Club Brugge heeft de voorbije dagen goed kunnen werken in het Midden-Oosten. De trainingsomstandigheden waren uitstekend en ook binnen de spelersgroep heeft Clement hoegenaamd geen reden tot klagen. Nagenoeg zijn volledige kern is immers topfit. Dat zal nodig zijn voor het prestigieuze oefenduel met Ajax.

Om 17u deze namiddag kijken beide clubs elkaar in de ogen. Volgens Het Laatste Nieuws bestaat er geen twijfel over: zowel Club als Ajax is erop gebrand om het oefenkamp met een klapper af te sluiten. De twee trainers sturen dan ook hun beste elftal de wei in. Rond 18u45 weten weten wie aan het langste eind trekt.

Club Brugge heeft het in ieder geval wel voor Nederlandse tegenstanders. Eerder deze week kwam het al in actie tegen PSV Eindhoven. Club won die oefenpartij met 2-1.