KV Oostende spreekt verlaging huur van Coucke tegen: “Niet aan de orde”

KV Oostende spreekt verlaging huur van Coucke tegen: “Niet aan de orde”

09-01-2020 21:44

De hele rel tussen KV Oostende-voorzitter Frank Dierckens en Marc Coucke kwam uitvoerig in de media. Uiteindelijk zou Coucke de huurprijs van het stadion hebben verlaagd, maar dat spreekt Dierckens tegen.

"Die schulden en de zware lasten, met onder meer de huur van het stadion, heb ik zelf ook maar geërfd”, begint Dierckens aan Sporza. Voorganger Callant heeft alles iets te ondoordacht overgenomen. "Ik weet niet waarom hij nu zegt dat hij er toch nog winst aan overgehouden heeft. Dat denk ik toch echt niet."

Het kwam uiteindelijk tot een woordenwisseling tussen Coucke en Dierckens tijdens KV Oostende – RSC Anderlecht. "Ik heb daar geen spijt van. Een deel kwam door de spanning van de dag. Ik denk dat mijn reactie niet gepast was, net als de zijne. Maar daar is niets van blijven hangen."

Geen verlaging
"Wat in de media is verschenen over een verlaging van de huurprijs voor het stadion is dus niet aan de orde. Maar ik denk dat ik binnenkort nog wel contact zal hebben met Marc. We moeten sowieso nog met hem en de nieuwe investeerder om de tafel zitten om te zien wat we doen met het stadion”, aldus Dierckens.