De Condé brengt duidelijkheid over mogelijk vertrek Berge en Samatta bij Genk

De Condé brengt duidelijkheid over mogelijk vertrek Berge en Samatta bij Genk

Gepubliceerd: donderdag 9 januari 2020 om 20:30do 09-01-2020 om 20:30

Bij KRC Genk is het elke mercato bang afwachten of er sterkhouders zullen vertrekken. Afgelopen zomer vertrokken al heel wat belangrijke pionnen. Dat wil men bij Genk deze winter niet zien gebeuren.

Dimitri De Condé beseft dat Genk afgelopen zomer heel wat kwaliteit verloor. Misschien iets té veel. "Misschien was het vertrek van Pozuelo, Trossard én Malinovski na het kampioenenjaar een beetje van het goeie te veel. Vooral omdat het over de centrale as gaat, met ook nog Heynen en Vukovic die daar nu door blessures weggevallen zijn", geeft technisch directeur Dimitri de Condé toe aan Sporza.

Wintertransferperiode
Deze winter wil men dat niet zien gebeuren. "In dat verband hebben we natuurlijk liever niet dat Samatta en Berge ook nog zouden vertrekken deze winter. Zeker ben je nooit, maar we hebben met hen gepraat en ze staan niet te popelen om te vertrekken", stelt De Condé de fans gerust.

"Er is veel vraag naar hen, maar concreet is dat niet. We praten nu trouwens over die twee, maar er is bijvoorbeeld ook heel veel vraag naar Maehle en Lucumi", aldus De Condé.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws