Teruggekeerde Butez kan Moeskroen niet aan winst helpen tegen Twente

09-01-2020 18:21

Moeskroen heeft van de winterstage gebruikt gemaakt om nog een oefenpartij in te plannen. Dat deed het tegen de Nederlandse (sub)topper FC Twente. Die partij werd met 0-1 verloren.

Moeskroen begon aan de partij met een bijzonder sterk elftal, waaronder de teruggekeerde Jean Butez. De Henegouwenaren toonden zich in de eerste helft ook de sterksten en hadden het meeste balbezit. Daar puurden men echter weinig grote kansen uit. Het bleef dan ook 0-0 tot de rust.

Ook na de pauze kregen we amper pogingen van beide clubs te zien. Het bleef een gesloten wedstrijd, maar gescoord werd er uiteindelijk wel. Net voor affluiten moest Butez zich dan toch omdraaien. Aitor Cantalapiedra scoorde het enige doelpunt van de partij. Bij Moeskroen kreeg ook Seys, die een vrije speler is, enkele minuten om zich te bewijzen.