Opvallend: 'Feyenoord en Advocaat willen Russische ex-gedetineerde binnenhalen'

Opvallend: 'Feyenoord en Advocaat willen Russische ex-gedetineerde binnenhalen'

09-01-2020 17:38 Laatste update: 17:59
1

Opvallend transfernieuws uit Rusland: Feyenoord wil Aleksandr Kokorin overnemen van Zenit Sint-Petersburg. Dat meldt Sport-Express. De mogelijke komst van de Russische spits (28) komt uit de koker van Dick Advocaat.

Feyenoord is op zoek naar een extra spits en Kokorin staat op het lijstje, meldt Sport-Express donderdag. Feyenoord wil de 48-voudig international van Rusland tot het einde van het seizoen huren van Zenit.

Kokorin stond jarenlang te boek als het grootste talent van Rusland en speelt sinds januari 2016 voor Zenit. Inmiddels staat de teller op 92 officiële duels, waarin hij goed was voor 34 doelpunten. Dat hadden er veel meer kunnen zijn, maar vorig jaar belandde hij samen met mede-international Pavel Mamaev in de gevangenis.

De twee Russen werden in oktober 2018 opgepakt na het mishandelen van twee personen in een horecagelegenheid. Van het incident doken op social media ook al snel beelden op. In september werd Kokorin weer vrijgelaten. Vervolgens tekende hij een nieuw contract bij Zenit, maar spelen doet hij sindsdien zelden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie