Arslanagic ziet contract aflopen bij Antwerp: Ik sta open voor alles

Arslanagic ziet contract aflopen bij Antwerp: "Ik sta open voor alles"

09-01-2020 10:30 Laatste update: 10:31

Dino Arslanagic is dit seizoen een belangrijke pion voor Antwerp, maar in de zomer loopt zijn contract wel af. Het Laatste Nieuws vraagt zich af of Arslanagic nog gaat bijtekenen.

"Ik ben daar momenteel totaal nog niet mee bezig en kan er dus ook geen uitspraken over doen", zo geeft Arslanagic aan bij die krant. "Ik wil gewoon alles blijven spelen en dan zien we wel wat er later gebeurt."

Arslanagic heeft sowieso wel een band met Antwerp. "Natuurlijk voel ik me na drie seizoen verbonden met de mensen op de club, het is een beetje familie ondertussen. Maar ik kan niet zeggen of ik daardoor zal blijven of niet. Ik sta open voor alles, maar dat is nu niet belangrijk. Want eens je daarover begint na te denken, ben je niet meer volledig met je job bezig. Spelen en fit blijven: daar denk ik nu aan. De toekomst zien we later wel."

Arslanagic zag zijn maatje Dylan Batubinsika de stage al verlaten met een zware blessure. "Heel jammer. Dylan is meer dan een ploegmaat voor mij, hij is ook een vriend. Die jongen werkte heel hard aan zijn terugkeer en doet er alles aan om meer speelminuten te maken. Ik ben triest en ontgoocheld voor hem."