Heynen hoopvol: 100% fit bij de voorbereiding is ideaal scenario

Heynen hoopvol: "100% fit bij de voorbereiding is ideaal scenario"

Gepubliceerd: donderdag 9 januari 2020 om 09:27do 09-01-2020 om 09:27

Bryan Heynen kreeg in november een klap te verwerken. De 22-jarige middenvelder blesseerde zich aan de voorste kruisbanden van zijn knie. Een zware blessure die hem het hele seizoen aan de kant zal houden. Bij Sporza komt Heynen terug op de blessure en de bijhorende revalidatie.

Met krukken in de aanslag staat Heynen de pers te woord in Benidorm, het is dan ook nog geen zes weken geleden dat Heynen onder het mes ging. "Het is toch leuker om bij de groep te zijn, bovendien kan ik hier ook hard werken in het zonnetje", verklaart Heynen de keuze om mee op stage te vertrekken.

Het is al de tweede keer dat Heyen dit soort blessure oploopt, geen makkelijke situatie voor een jonge voetballer. "Het is inderdaad niet simpel, gelukkig ben ik telkens goed opgevangen door de mensen rondom mij. Ik werk nu gewoon hard en dan komt het weer goed." Een datum voor zijn wederoptreden kan Heynen nog niet geven, toch heeft hij wel al een idee in zijn hoofd. "Hopelijk ben ik tegen de voorbereiding van het nieuwe seizoen weer 100% fit, dat is het ideale scenario momenteel."

Heynen blikt ook nog kort vooruit op de strijd voor play-off 1. "We hebben met de coach een duidelijke visie gemaakt waar de groep nu aan werkt op stage. Het zal wel niet makkelijk zijn want we hebben een moeilijk programma. Ik ga zelf er voor proberen te zorgen dat ik vanaf de zijlijn steun kan bieden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws