Kljestan over nieuwe aanwinst Anderlecht: Alle kwaliteiten om te slagen

Kljestan over nieuwe aanwinst Anderlecht: "Alle kwaliteiten om te slagen"

09-01-2020 07:42
3

Amir Murillo was de eerste wintertransfer van Anderlecht dit seizoen, op winterstage in Spanje toont hij zich voor het eerst aan het brede publiek. Ex-ploegmaat en voormalige middenvelder bij Anderlecht, Sacha Kljestan, gelooft erg hard in de Panamees.

Kljestan en Murillo waren ploegmaats toen ze samen bij de New York Red Bulls in de MLS actief waren. Kljestan kennen we uiteraard ook nog van zijn periode bij Anderlecht, de Amerikaan is dus uitstekend geplaats om de slaagkansen van Murillo te beoordelen.

"Murillo heeft alle kwaliteiten om bij Anderlecht te slagen", valt Kljestan met de deur in huis tegenover Het Laatste Nieuws. "Hij valt moeilijk te passeren, heeft ervaring op het hoogste niveau en hij is ook erg comfortabel in balbezit", aldus Kljestan. Toch ziet de Amerikaan ook een werkpuntje. "Hij laat zich soms te makkelijk pakken in zijn rug."

Kljestan gaf Murillo ook het nodige advies omtrent zijn transfer naar Anderlecht. "Het is niet gemakkelijk om voor Anderlecht te spelen, de druk kan erg groot zijn. Toch heb ik hem nog gezegd dat hij Anderlecht weer moet brengen waar het thuishoort: bovenaan!"