UPDATE: ‘Club Brugge bereidt nieuw torenhoog bod voor op Gaich’

UPDATE: ‘Club Brugge bereidt nieuw torenhoog bod voor op Gaich’

08-01-2020 22:30 Laatste update: 09-01-2020 13:45
31

Club Brugge lijkt achter het net te vissen voor aanvaller Adolfo Gaich. Volgens journalist Diego Paulich blijft de spits zeker tot juni bij San Lorenzo.

Club Brugge bracht een bod uit van minstens negen miljoen euro, maar dat blijkt echter niet hoog genoeg. Naar verluidt wil het Argentijnse San Lorenzo minstens 13 miljoen euro op tafel willen zien. Dat zou een transferrecord betekenen voor de Belgische competitie.

Het ziet er echter naar uit dat Gaich (nog) niet naar de Jupiler Pro League zal trekken. San Lorenzo houdt vast aan de hoofdprijs en de aanvaller zou zeker tot juni bij zijn huidige werkgever blijven. Club Brugge kan verder kijken naar een nieuwe aanvaller als het niet met een recordbod op de proppen komt.

Update: Club Brugge lijkt Adolfo Gaich toch nog niet op te geven. Sporx meldt dat Blauw-Zwart een nieuw torenhoog bod van zo’n 18 miljoen euro klaar heeft liggen. Eerder zou San Lorenzo de aanvaller minstens tot juni willen behouden. Als er echter genoeg geld op tafel komt lijkt een transfer toch nog aan de orde.