'Standard wil af van overbodige doelman, Preud’homme wil vervanger halen'

'Standard wil af van overbodige doelman, Preud’homme wil vervanger halen'

Gepubliceerd: woensdag 8 januari 2020 om 08:46wo 08-01-2020 om 08:46

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 om 08:46wo 08-01-2020 om 08:46

Standard ziet wellicht Renaud Emond naar Nantes FC vertrekken. Mogelijk is hij niet de enige die deze maand andere oorden opzoekt. Zo mag huurling Milinkovic-Savic uitkijken naar een nieuwe werkgever.

De doelman wordt gehuurd van Torino, maar op Sclessin kon de man nog geen potten breken. Michel Preud’homme kondigt dan ook aan dat er voor Milinkovic-Savic een oplossing wordt gezocht. "Hij mag in januari een oplossing zoeken", aldus de Standard-trainer in Het Nieuwsblad.

Zo had Milinkovic-Savic verwacht dat hij de nummer één ging zijn bij Standard, maar dat viel best tegen. Standard bemachtigde dan wel een aankoopoptie, die zal echter niet gelicht worden. "Hij is met andere ambities naar hier gekomen. Wij gaan hem niet kopen en dat weet hij zelf ook."

Preud’homme kondigt bij een vertrek van Milinkovic-Savic wel een vervanger aan. "Als hij iets vindt, zullen we hem misschien wel vervangen als we een goede doelman vinden."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Club Brugge neemt het op tegen SS Lazio! Wat wordt de uitslag volgens jou? #ClubBrugge #sslazio #LazioRoma #UCL #ChampionsLeague #Vanaken

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws