'Lazio Roma en Frankfurt kloppen aan bij KRC Genk voor Samatta'

'Lazio Roma en Frankfurt kloppen aan bij KRC Genk voor Samatta'

08-01-2020 08:00 Laatste update: 08:04
4

Ally Samatta (27) is op dit moment nog altijd speler bij KRC Genk. De Tanzaniaan kreeg al enkele lucratieve aanbiedingen, maar het liefst van al wil Samatta naar een Europese topcompetitie verkassen.

Zo weet Het Laatste Nieuws dat Samatta al enkele aanbiedingen binnen kreeg uit het Midden-Oosten. Daar kon de Genk-aanvaller een pak geld opstrijken. Toch vindt Samatta dat het sportieve primeert. De Tanzaniaan wacht dan ook op een concrete aanbieding uit bijvoorbeeld de Premier League, waar een pak clubs aan Samatta worden gelinkt.

Naast de Engelse interesse, worden nu ook Eintracht Frankfurt en Lazio Roma genoemd als mogelijke bestemmingen voor Samatta. Zijn makelaar zwaait alvast met een aantal interessante voorstellen. Genk wil ook meewerken aan een transfer. De Limburgers mikken wel op een transfersom van minstens tien miljoen euro.

Mogelijk heeft Samatta toch een voorkeur voor de Premier League. Aangezien hij daar de eerste Tanzaniaan ooit kan worden, zou Samatta toch graag die mijlpaal op zijn naam zetten.