Arsenal krijgt tip om Nederlander te halen: Maar geruchten over Chelsea

Arsenal krijgt tip om Nederlander te halen: "Maar geruchten over Chelsea"

07-01-2020 19:40

Volgens voormalig Arsenal-speler Stewart Robson zou Nathan Aké een uitstekende aanwinst zijn voor The Gunners. De oud-profvoetballer, die tot 150 wedstrijden kwam in het shirt van Arsenal, denkt dat Aké het soort spelers is waar trainer Mikel Arteta van houdt.

"Ik denk nog steeds dat Aké een goede speler is", vertelt Robson in gesprek met Love Sport Radio. "Er gaan geruchten dat hij terug gaat keren naar Chelsea, omdat ze hem kunnen kopen voor een vastgestelde prijs. Hij is niet de grootste, maar hij heeft een goede sprongkracht en ik denk dat hij het soort speler is waar Arteta van houdt. Hij zou mijn keuze zijn, komend van Bournemouth."

Aké doet het dit seizoen uitstekend zijn club en er is vanuit de top van de Premier League interesse in de Nederlander. Zo zou naast Chelsea en Arsenal ook Manchester City interesse hebben in de verdediger. Aké speelde dit seizoen tot nu toe zestien wedstrijden voor Bournemouth en kwam één keer tot scoren. Dat deed hij in de met 1-3 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Southampton.