Mignolet kijkt uit naar het vervolg: Dat maakt de honger extra groot

Mignolet kijkt uit naar het vervolg: "Dat maakt de honger extra groot"

07-01-2020 16:56
6

Club Brugge is momenteel op oefenstage in Doha. De leider in de Jupiler Pro League is de enige Belgische ploeg die nog op drie fronten meestrijdt. Doelman Simon Mignolet klinkt dan ook strijdvaardig voor de tweede seizoenshelft.

Mignolet is dit seizoen een van de grote uitblinkers bij Blauw-Zwart. "Tijdens de stage willen we ons opnieuw opladen voor de tweede helft van het seizoen", vertelde Mignolet tijdens een persmoment aan Sporza. "Iedereen is nog fris en scherp. Nu is het een kwestie van ons niveau aan te houden en nog beter te doen."

"Het was 10 jaar geleden dat ik eens vakantie had tussen het seizoen door. Het was leuk om een aantal dagen rust te hebben en de feestdagen door te brengen met de familie. Dat maakt de honger extra groot om aan de tweede helft te beginnen. 2020 kan een mooi jaar worden voor Club Brugge en de Rode Duivels. Als we het goed doen, kan het een heel succesvol jaar worden. We kijken ernaar uit om die kansen met beide handen te grijpen", besloot de Rode Duivel.