'Bandé (ex-KV Mechelen) niet op trainingskamp en moet bij Jong Ajax fit worden'

'Bandé (ex-KV Mechelen) niet op trainingskamp en moet bij Jong Ajax fit worden'

Gepubliceerd: dinsdag 7 januari 2020 om 14:44di 07-01-2020 om 14:44

Hassane Bandé (ex-KV Mechelen) reisde niet met Ajax mee naar Qatar, maar is momenteel met Jong Ajax op trainingskamp in Spaanse La Manga. De van een zware blessure teruggekeerde aanvaller moet bij de beloften weer helemaal fit zien te worden.

Het AD meldt dat Bandé bij Jong Ajax de gelegenheid krijgt om in alle rust helemaal terug te keren. Anderhalf jaar geleden kwam de 21-jarige buitenspeler over van KV Mechelen, dat acht miljoen euro ontving van Ajax. De speler uit Burkina Faso liep echter een kuitbeenbreuk op in een oefenwedstrijd, waardoor hij nog nauwelijks iets heeft kunnen laten zien in Amsterdam.

Door de lange revalidatie van die kwetsuur wist Bandé nog niet te debuteren in de hoofdmacht van Ajax. Inmiddels is Bandé weer in staat om minuten te maken, maar ook in Jong Ajax gebeurde dat dit seizoen amper. Tot nog toe kwam de aanvaller tot slechts drie optredens in de Keuken Kampioen Divisie.

Naast Bandé zijn ook Jurgen Ekkelenkamp, Zakaria Labyad en Daley Blind vanwege een blessure niet met Ajax afgereisd naar Qatar. David Neres is wel aanwezig in Doha, maar de Braziliaan herstelt nog individueel van een knieblessure.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws