Hattrick-held Ronaldo tegen Nainggolan, Zlatan maakt rentree bij AC Milan

06-01-2020 16:57

Zlatan Ibrahimovic heeft het verschil niet kunnen maken voor AC Milan tijdens zijn rentree op de Italiaanse velden. In San Siro kwam de ploeg uit Milaan niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Sampdoria. In Turijn maakte Cristiano Ronaldo het verschil voor Juventus door een hattrick te maken tegen het Cagliari van Radja Nainggolan.

AC Milan - Sampdoria 0-0
Milan is in het eigen San Siro niet voorbij Sampdoria gekomen. Ibrahimovic startte op de bank bij Milan en zorgde na rust voor een oorverdovend kabaal toen hij na ongeveer 55 minuten spelen in het veld kwam voor Krzysztof Piątek. Een beslissing kon de Zweed, die na 7,5 jaar zijn rentree

De grootste kansen waren zelfs voor Sampdoria. De thuisploeg was bij vlagen erg slordig en en kwam een aantal keer goed weg. Het was dus niet de gedroomde start voor Ibrahimovic bij zijn terugkeer in Milaan.

Juventus - Cagliari 4-0
Het was de middag van Cristiano Ronaldo bij De Oude Dame. De Portugees maakte drie van de vier goals in het treffen met nummer zes Cagliari. Voor rust had Juventus, waar Matthijs de Ligt wederom op de bank begon, het lastig. Na rust was het echter Ronaldo die al snel de 1-0 op het scorebord zette.

Met deze openingstreffer was ook het verweer van Cagliari gebroken. Al snel schoot Ronaldo vanaf de strafschopstip zijn tweede van de middag binnen. Gonzalo Higuaín gooide de wedstrijd definitief in het slot door tien minuten voor tijd de 3-0 te maken. Het slotakkoord was weer voor Ronaldo, die zijn hattrick completeerde en de eindstand op 4-0 bepaalde.

Atalanta - Parma 5-0
Atalanta heeft in eigen huis geen spaan heel gelaten van Parma. Het werd 5-0 voor de thuisploeg, waar Timothy Castagne de hele wedstrijd op de bank zat. Alejandro Gómez, Remo Freuler, Robin Gosens en Josip Iličić (twee keer) zorgden voor de treffers aan Atalanta-zijde.