'Pikante move van Raiola: zaakwaarnemer hengelt Manchester United-speler binnen'

'Pikante move van Raiola: zaakwaarnemer hengelt Manchester United-speler binnen'

06-01-2020 11:00
2

Zaakwaarnemer Mino Raiola heeft een nieuwe speler aan zijn stal toegevoegd. Manchester United-speler Jesse Lingard wordt vanaf deze maand vertegenwoordigd door de belangenbehartiger.

Dat meldt de Daily Mail. De keuze van Lingard voor Raiola is pikant vanwege de vertroebelde relatie tussen de zaakwaarnemer en Manchester United. Onlangs haalde Raiola hard uit naar de Engelse club omdat de carrière van Paul Pogba volgens hem gestagneerd is op Old Trafford. "Ik zou op dit moment geen enkele speler daarnaartoe brengen. Ze zouden zelfs Maradona, Pelé en Maldini verpesten. Paul heeft een club en een team nodig, zoals hij eerder bij Juventus had."

Daarnaast zou Raiola doelbewust Manchester United links hebben laten liggen in de strijd om de handtekening van Erling Haaland, die uiteindelijk de overstap maakte naar Borussia Dortmund. Nu heeft Raiola dus Lingard onder zijn hoede genomen, volgens de Daily Mail als onderdeel van een strategie om meer Engelse spelers in zijn klantenbestand te hebben. Lingard heeft nog een contract tot het einde van volgend seizoen, met een optie op nog een jaar. Voor de aanvallende middenvelder is dit dus een cruciaal moment: of een nieuw contract uitonderhandelen of op zoek gaan naar een transfer.