UPDATE: Club heeft Gaich nog niet helemaal binnen: 'San Lorenzo duwt op de rem'

UPDATE: Club heeft Gaich nog niet helemaal binnen: 'San Lorenzo duwt op de rem'

Gepubliceerd: maandag 6 januari 2020 om 09:14ma 06-01-2020 om 09:14

Laatste update: woensdag 8 januari 2020 om 16:12wo 08-01-2020 om 16:12

In de zoektocht naar een nieuwe spits is Club Brugge uitgekomen bij Adolfo Gaich. Het Argentijnse toptalent moet Club Brugge deze winter versterken. Club Brugge is ook bereid om bijzonder ver te gaan.

Eerder viel er al te lezen dat men bij Club Brugge van plan is om het eerder afgewezen bod van negen miljoen euro te verhogen. Blauw-Zwart zou bereid zijn om dertien miljoen euro te betalen voor Gaich. Dat bevestigt zijn makelaar nu ook.

"Ze gaan hun bod verhogen", gaf Pablo Caro aan bij DIRECTV Argentina. Een stap naar Club Brugge ziet men binnen de entourage van Gaich ook zitten. "Het is belangrijk om zo'n stap te zetten en te bevestigen in Europa", klinkt het.


Als Club Brugge erin slaagt om Gaich aan te trekken zal het toch niet meteen een beroep kunnen doen op de spits. Gaich werd namelijk gelesecteerd voor de Argentijnse U23, die van 18 januari tot 9 februari een Pré-Olympisch toernooi afwerken.

Update: Journalist Sacha Tavolieri meldt dat er een akkoord is tussen Club Brugge en San Lorenzo over aanvaller Adolfo Gaich. De Argentijn zou minstens twaalf miljoen euro moeten kosten. Het blijft nog wachten op een officiële melding.

Update 2: Een definitief akkoord tussen Club Brugge en San Lorenzo zou er dan toch nog niet zijn. Tavolieri, journalist bij RMC Sport, beweert woensdagnamiddag dat San Lorenzo het onderste uit de kan probeert te halen voor Gaich. De Argentijnen beseffen dat Club erg ver wil gaan en proberen dat uit te spelen. 'Een duw op de rem die ervoor zorgt dat een deal vandaag bijna onwaarschijnlijk is', besluit Tavolieri.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws