UPDATE: 'Genk kan snel akkoord vinden over vertrek Ndongala'

UPDATE: 'Genk kan snel akkoord vinden over vertrek Ndongala'

06-01-2020 08:17 Laatste update: 10-01-2020 23:01
15

Dieumerci Ndongala moet niet meer hopen op een terugkeer bij KRC Genk. De Congolese flankaanvaller heeft het verkorven bij Hannes Wolf en mag vertrekken. Een oplossing biedt zich snel aan.

De club zette Ndongala vorige maand op non-actief, waardoor de Congolees al een tijdje lijkt te gaan vertrekken. Volgens Het Laatste Nieuws komt er snel een doorbraak aan, mogelijk deze week al.

Zo is er heel wat interesse voor Ndongala, vooral vanuit Turkije. Dat lijkt dan ook zijn meest waarschijnlijke bestemming te gaan worden. Een verlengd verblijf in België, bij Genk of een andere club, zit er niet in.

Ndongala kwam dit seizoen uit in zeventien wedstrijden voor KRC Genk, daarin was de Congolese flankaanvaller goed voor twee assists. Bij Genk heeft hij nog een contract tot medio 2021.

Update: Volgens Tuttomercatoweb heeft KRC Genk een eerste Turks bod op Ndongala ontvangen. Volgens die bron heeft Kasimpasa 1,5 miljoen euro veil voor de overbodige speler van de landskampioen. 

Update 2: Het Laatste Nieuws meldt dat Kasimpasa zo goed als zeker de nieuwe club van Ndongala wordt. De onderhandelingen raakten in een stroomversnelling en een akkoord met KRC Genk is in de maak. De deal zou dit weekend al helemaal rond kunnen geraken.