OFFICIEEL: Gent heeft nieuwkomer beet, Marreh komt over van Eupen

OFFICIEEL: Gent heeft nieuwkomer beet, Marreh komt over van Eupen

06-01-2020 08:01 Laatste update: 07-01-2020 09:42
7

KAA Gent wil dit seizoen een gooi doen naar de titel. In de tweede seizoenshelft hoopt het minstens even goed te doen dan de voorbije maanden. Het rekent daarvoor op de huidige kern, aangevuld met nog minstens één aanwinst.

Zo meldt Het Laatste dat Gent op het middenveld nog naar versterking zoekt. Het zoekt naar een concurrent voor Sven Kums en Elisha Owusu. Het Nieuwsblad denkt te weten wie dat zal worden: Sulayman Marreh.

De 23-jarige middenvelder van Eupen stond afgelopen zomer al in de belangstelling van Gent. Eupen blokkeerde zijn transfer toen, maar daar kan deze winter verandering in komen. Marreh kwam dit seizoen amper in actie voor Eupen (tien competitiewedstrijden). Gent hoopt daar nu van te kunnen profiteren.

Gent lijkt dan een bedrag tussen het half miljoen en één miljoen euro te betalen. Eupen betaalde nog 700.000 euro voor hem met de hoop om het met winst door te verkopen.

UPDATE: Gent heeft Marreh beet. Volgens Het Nieuwsblad ging de middenvelder niet mee met Eupen op winterstage en sluit hij dinsdag aan bij Gent in Oliva, waar de Buffalo's zich voorbereiden op het tweede deel van het seizoen.

UPDATE: Gent heeft de komst van Marreh geofficialiseerd. Dat maakte de club bekend via de website. Marreh tekende tot 2023 in de Ghelamco Arena.