Hazard onthult hoe Real Madrid meermaals interesse toonde in hem

Hazard onthult hoe Real Madrid meermaals interesse toonde in hem

Gepubliceerd: zondag 5 januari 2020 om 22:22zo 05-01-2020 om 22:22

Eden Hazard trok afgelopen zomer richting Real Madrid. De superster stond al enkele keren in de belangstelling van De Koninklijke, maar zij moesten wachten op onze landgenoot.

In Sport/Voetbalmagazine onthult Hazard dat Real Madrid hem al heel lang volgt. "Toen ik bij Lille speelde, was er al een mogelijkheid", vertelt hij.

"Maar ik had zin om van de Engelse competitie te proeven. Het was eenvoudiger om eerst naar Engeland te gaan en dan naar Spanje. Ik was ook nog maar 21 jaar. Het is moeilijk voor een jonge speler van 21 jaar om hier door te breken. Zeker voor een buitenlander", geeft hij aan.

Ook na het EK2016 toonde Real Madrid interesse. "Al van de zomer na mijn derde seizoen bij Chelsea. Maar ik heb nooit contact gehad met de club en mijn entourage evenmin", klinkt het.

"De eerste contacten dateren pas van twee, drie jaar geleden, toen ik geblesseerd raakte bij de nationale ploeg. Na het WK van 2018 had ik zin in een transfer, maar het bestuur van Chelsea zei neen. Ik moest het een jaar met Maurizio Sarri doen", aldus Hazard.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spelers geboren in de jaren '80, '90 en '00. Wat is jouw perfecte voorhoede? Je mag maar één speler per generatie kiezen!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws