Anderlecht vraagt te veel: Ze denken zeker dat we veel jeans verkopen

Anderlecht vraagt te veel: "Ze denken zeker dat we veel jeans verkopen"

05-01-2020 14:21
15

Gazişehir Gaziantep wil graag Alexandru Chipciu overnemen van RSC Anderlecht. De Turken zitten evenwel met een probleem. Ze kunnen het geld voor de overbodige speler van paars-wit niet ophoesten.

In de Roemeense media bevestigt Marius Șumudică dat Gazişehir Gaziantep aan het onderhandelen is met Anderlecht over de transfer van Chipciu. "De onderhandelingen zijn vergevorderd. We willen de speler graag hebben, maar zoals ik het begrijp kunnen wij het bedrag van 400.000 euro niet ophoesten", aldus de trainer van Gazişehir Gaziantep bij GSP.

Volgens Șumudică moet Anderlecht niet denken dat het voor Chipciu het onderste uit de kan kan halen. "Zij denken misschien omdat we uit Turkije komen dat we veel jeans verkopen en veel geld verdienen. Dat is niet zo."

Anderlecht pikte destijds Chipciu op bij FCSB. In zijn eerste seizoen had de Roemeen nog regelmatig een basisplaats, maar vorig seizoen werd hij al overbodig. Na een uitleenbeurt aan Sparta Praag keerde Chipciu deze zomer terug naar Anderlecht. Spelen doet hij in het Lotto Park evenwel niet.