Selfie-sessie in kleedkamer City: 'Leuk om deze ploegen te mogen ontvangen'

Selfie-sessie in kleedkamer City: 'Leuk om deze ploegen te mogen ontvangen'

Gepubliceerd: zondag 5 januari 2020 om 08:06zo 05-01-2020 om 08:06

Het nietige Port Vale, actief op het vierde niveau in Engeland, mocht zaterdagavond op bezoek bij het grote Manchester City. Na afloop namen de spelers van Port Vale het er van, en zochten ze de kleedkamer van de gastheren op voor een aantal selfies.

Manchester City wist via Oleksandr Zinchenko, Sergio Agüero, Taylor Harwood-Bellis en Phil Foden eenvoudig afstand te nemen van de laagvlieger, terwijl de veelbesproken Tom Pope wat terugdeed voor de bezoekers. Na afloop zochten een aantal spelers van Port Vale de kleedkamer van de tegenstander op voor een aantal selfies. "Geen probleem! Het was juist heel leuk. Ik ontmoette de manager en de technisch directeur. Het is leuk voor ons om dit soort ploegen te ontvangen. De spelers realiseren zich dan dat we allemaal hetzelfde zijn. We spelen op een ander niveau, maar iedereen heeft dromen", liet Guardiola na afloop optekenen in de Engelse pers.

De Spaanse oefenmeester heeft daarnaast nog wat positieve woorden over voor zijn eigen selectie, die goed omgaat met het overvolle programma. "We hebben al ongelooflijk wedstrijden gespeeld in dit seizoen, maar we hebben deze wedstrijd zeer serieus opgepakt. In de eerste helft hadden we het nog een beetje moeilijk, in de tweede helft ging het beter. Over de gehele wedstrijd gezien was het een goede prestatie."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws