'Zulte Waregem richt het vizier op jonge middenvelder van Watford'

'Zulte Waregem richt het vizier op jonge middenvelder van Watford'

04-01-2020 23:14

Zulte Waregem kon afgelopen zomer met Cyle Larin en Saido Berahino enkele opvallende namen in huis halen. Daar kan nu nog ééntje bijkomen. Zo staat het (voormalig) toptalent Tom Dele Bashiru op het lijstje.

Volgens Sky Sports wil Zulte Waregem de twintigjarige middenvelder van Watford snel naar de Gaverbeek halen. De middenvelder werd afgelopen zomer door Watford overgenomen van Man City, maar kon zich niet doorzetten. Zulte Waregem wil daar nu van profiteren door Bashiru op uitleenbasis over te nemen.

Bashiru wordt gezien als één van de grootste talenten van zijn generatie. Zo zat hij in september nog bij de veertig genomineerden voor de Golden Boy Award, de prijs voor het grootste Europese voetbaltalent onder de 21 jaar. Joao Felix wist die trofee dit seizoen te winnen.

Bij Zulte Waregem moet Bashiru Essevee helpen aan een plekje in Play-Off 1.Essevee staat momenteel op de zevende plek in de stand. Het telt 31 punten, hetzelfde aantal als nummer acht KRC Genk. KV Mechelen staat op een zesde plek met 34 punten.