Storck daagt Hazard uit bij Cercle: Hij kan echt een grote worden

Storck daagt Hazard uit bij Cercle: "Hij kan echt een grote worden"

04-01-2020 22:01
2

De familie Hazard mag gerust een voetbalfamilie genoemd worden. De drie broertjes Eden (Real Madrid), Thorgan (Borussia Dortmund) en Kylian Hazard (Cercle Brugge) zijn momenteel prof, terwijl er ook een vierde op komst is. Kylian Hazard heeft het de laatste weken echter moeilijker, maar Bernd Storck geeft hem niet op.

De coach van Cercle Brugge blijft geloven in de 'derde broer'. "Kylian Hazard heeft veel potentieel. Maar hij moet leren dat potentieel om te zetten. Dat is het moeilijke", zegt Storck in Sport/Voetbalmagazine.

"Hij heeft natuurlijk een grote naam, twee zeer succesrijke broers, dat is niet gemakkelijk, maar hij moet zijn eigen geschiedenis schrijven. Als je hem kapitein van de ploeg maakt, dan moet hij dat tegenover zijn ploegmaats ook rechtvaardigen", klinkt het.

Storck daagt zijn eigen speler dan ook uit. "Hij moet zijn potentieel gebruiken. Van week naar week, van training naar training, van wedstrijd naar wedstrijd. Dan kan hij echt een grote worden", aldus Storck. Hazard kwam tot dusver 21 keer in actie voor Cercle Brugge dit seizoen. Daarin was hij goed voor geen enkel doelpunt en twee assists.