Argentijnse aanwinst krijgt tijd bij Leverkusen: 'Er verandert veel'

Argentijnse aanwinst krijgt tijd bij Leverkusen: 'Er verandert veel'

04-01-2020 16:44
2

5555 krijgt van Bayer Leverkusen-trainer Peter Bosz de tijd om zich aan te passen aan het spel van zijn nieuwe ploeg. In de twee oefenwedstrijden van de club op trainingskamp in La Manga krijgt hij de kans zijn eerste minuten te maken.

"Natuurlijk hoop je dat hij op korte termijn een rol kan gaan spelen", begint Bosz in gesprek met Kicker. "Maar hij krijgt zijn tijd. Het is voor een jonge speler belangrijk dat hij zich kan concentreren op Europa, Duitsland, de Bundesliga en Bayer Leverkusen. En hij is de taal aan het leren."

Bosz gaf eerder dit seizoen Moussa Diaby alle tijd om zich aan te passen aan zijn nieuwe club. De vleugelspeler had het moeilijk in zijn eerste periode bij Leverkusen. "Er verandert veel. Je kan aan Moussa zien dat het wat langer kan duren", aldus Bosz. "Maar je weet het nooit, dat geldt niet voor iedere speler. We gaan het zien tijdens het trainingskamp."

Palacios is waarschijnlijk niet de enige aankoop van Leverkusen in de winterse transferperiode, aangezien Aleksandar Dragović wil vertrekken bij de club. "Goede spelers zijn altijd welkom. Leverkusen heeft zijn ogen altijd open, als er een mogelijkheid is om een speler te halen zullen we deze gebruiken. Zo niet, hebben we ook een uitstekende groep", sluit Bosz af.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie