Vormer is blij dat hij er weer in kan vliegen: Meer fan van Qatar dan van Spanje

Vormer is blij dat hij er weer in kan vliegen: "Meer fan van Qatar dan van Spanje"

04-01-2020 10:28
11

Na een erg succesvol 2019 staat Club Brugge weer te popelen om erin te vliegen in het nieuwe jaar. Zaterdagochtend verzamelden spelers en staf op de luchthaven van Zaventem voor het vertrek naar de winterstage in Qatar. Ruud Vormer gaf er zijn verwachtingen voor het komende jaar mee.

"Ik heb er weer zin in: lekker werken, lekker trainen", toonde Vormer zich goedgeluimd bij Het Laatste Nieuws. Vorig jaar ging Club ook al naar Qatar op oefenkamp. Dat is Vormer en co toen erg goed bevallen. "Tophotel, topvelden, alles is daar goed. Meer heb je niet nodig. Ik ben meer fan van Qatar dan Spanje. Het is er warmer, hé."

Welke wensen heeft de Nederlander klaar voor 2020? "Dat iedereen gezondheid mag blijven en dat we voor sowieso voor de dubbel gaan", aldus Vormer. Tussendoor zal Club proberen om zich voorbij Manchester United naar de volgende ronde in de Europa League te knokken. "Dat zou mooi zijn. Het gaat natuurlijk erg moeilijk worden, maar we gaan er vol voor", belooft Vormer.

De batterijen zijn in ieder geval weer helemaal opgeladen. "Een week is wel kort, maar ik denk dat iedereen er weer klaar voor is. Ik zag iedereen met blije gezichten op de club toekomen, dus we gaan weer volle bak", verzekert Vormer. Overigens kwam voorzitter Bart Verhaeghe zijn manschappen uitzwaaien op Zaventem. "Dat is onze voorzitter, die staat er voor zijn ploeg", klinkt het lovend.