Valverde wil Barça-middenvelder niet verkopen: 'Er mag niemand vertrekken'

Valverde wil Barça-middenvelder niet verkopen: 'Er mag niemand vertrekken'

04-01-2020 08:45

Arturo Vidal houdt de gemoederen bij FC Barcelona flink bezig de laatste tijd. De Chileen ligt met de club in de clinch, aangezien hij vindt dat hij nog bonussen uitbetaald moet krijgen van de club. 

Het zorgde meteen voor geruchten rondom een eventueel vertrek van de middenvelder. Zou zou Internazionale de situatie rondom Vidal nauwlettend in de gaten houden. Barcelona-coach Ernesto Valverde heeft op de persconferentie voor de wedstrijd van zaterdag tegen Espanyol echter aangegeven dat de Chileen in januari niet mag vertrekken bij de club. 

"Arturo is hetzelfde als altijd", geeft Valverde aan, geciteerd door AS Diario. "Ik zie geen problemen, hij traint zoals altijd goed. Hij moet het conflict maar uitzoeken met de club, er zal vast een oplossing komen. Wanneer het op contracten aankomt zijn er altijd meningsverschillen tussen club en speler."

Valverde verwacht met dezelfde selectie verder te kunnen werken en denkt dat er nog weinig vuurwerk te verwachten valt bij de club. "Na het vertrek van Carles Aleñá (die op huurbasis naar Real Betis vertrok, red.) mag niemand meer vertrekken", sluit de coach af.