UPDATE: 'Juventus veegt aanbiedingen voor Demiral van tafel'

UPDATE: 'Juventus veegt aanbiedingen voor Demiral van tafel'

03-01-2020 23:44 Laatste update: 04-01-2020 12:12
1

Juventus-verdediger Merih Demiral staat in concrete belangstelling van Borussia Dortmund en Leicester City. De verdediger, die de afgelopen weken in de basis mocht beginnen van De Oude Dame, wordt vooralsnog in Turijn gehouden door zijn club.

Sky Sports Italia-journalist Gianluca Di Marzio geeft aan dat Leicester 30 miljoen euro heeft geboden voor de Turkse verdediger, terwijl Dortmund zich al met een bod van 40 miljoen euro bij Juventus heeft gemeld.

De club lijkt echter niet mee te willen werken aan een vertrek van de 21-jarige Demiral. De Oude Dame ziet veel potentie in de jonge verdediger en wil liever Emre Can of Daniele Rugani van de loonlijst schrappen. De goede prestaties van Demiral zorgden ervoor dat De Ligt aan het einde van de eerste seizoenshelft op de bank terechtkwam in Turijn.

Leicester lijkt naast Demiral ook interesse te hebben in Rugani. Di Marzio verwacht dan ook dat de Engelse club binnenkort overschakelt naar de andere verdediger. Demiral kwam afgelopen zomer pas naar Juventus, dat hem destijds kocht van Sassuolo voor achttien miljoen euro.

Update: Juventus heeft aanbiedingen van Leicester en Dortmund voor Demiral van tafel geveegd, meldt Sky Sports. Het Engelse bod bedroeg dertig miljoen euro, terwijl de Duitsers tien miljoen meer boden. Duidelijk is dat Juventus veel meer voor Demiral wil hebben.