'Ex-target van Anderlecht staat dicht bij een akkoord met AC Milan'

'Ex-target van Anderlecht staat dicht bij een akkoord met AC Milan'

03-01-2020 22:46
1

Jean-Clair Todibo staat op het punt FC Barcelona te verlaten om aan de slag te gaan bij AC Milan. Volgens Sky Sports Italia-journalist Gianluca Di Marzio zijn de vertegenwoordigers van de Italiaanse club vrijdag in Barcelona om de laatste plooien glad te strijken.

AC Milan wordt al een tijdje gelinkt aan Todibo en de gesprekken lijken de laatste dagen in een stroomversnelling terecht te zijn gekomen. Di Marzio meldt dat de vertegenwoordigers van Milan steeds dichter bij een akkoord komen. In eerste instantie verliepen de gesprekken tussen beide clubs moeizaam, aangezien Barcelona een terugkoopoptie wilde bedingen bij een definitieve overstap. Hier zag Milan niets in.

Sportief directeur Ricky Massara van de Rossoneri lijkt er vrijdag in geslaagd om het eens te worden met de club uit Catalonië, al moeten er volgens Di Marzio nog een aantal puntjes op de i worden gezet. Todibo staat op het punt op huurbasis over te komen, waarbij de Italianen een optie tot koop hebben bedongen.

Ook Anderlecht toonde enkele maanden geleden interesse, maar heeft de financiële middelen niet om Todibo naar Belgiê te halen.