Triest nieuws uit Frankrijk, Julan van Guingamp laat het leven in het verkeer

Triest nieuws uit Frankrijk, Julan van Guingamp laat het leven in het verkeer

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 19:37vr 03-01-2020 om 19:37

Dramatisch nieuws uit Frankrijk heeft ons bereikt. Nathaël Julan van En Avant Guingamp is bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Dat bevestigde de Franse tweedeklasser op vrijdag.

'Guingamp is in rouw', laat de club weten. 'Vanmiddag kregen we het plotse overlijden van onze speler Nathael Julan te horen. Op deze tragische dagen komen alle leden van onze club samen om hun deelneming te betuigen aan de familie van Nathael.'

L'Equipe meldt dat Julan om het leven kwam in Pordic. De aanvaller zat alleen achter het stuur volgens de Franse bron en verloor de controle over zijn stuur. Na een botsing overleed hij aan zijn verwondingen. Het voorval gebeurde na een training. Ploegmaten, die achter hem reden, zou het tragische ongeval hebben meegemaakt.

Vanuit de hele Franse en internationale voetbalwereld stromen de steunbetuigingen aan Guingamp en de familie van Julan binnen. De 23-jarige in Montivilliers geboren Julan stond sinds 2018 onder contract bij Guingamp. Hij kwam dit seizoen negentien minuten in actie in de Ligue 2. De eerste jaren van zijn carrière speelde hij bij Le Havre.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws