Sheffield presenteert oude bekende: 'Ze zijn altijd op zoek naar een schurk'

Sheffield presenteert oude bekende: 'Ze zijn altijd op zoek naar een schurk'

03-01-2020 15:45
0

Jack Rodwell keert terug in de Premier League. Sheffield United, de sensationele promovendus van de Premier League, maakt melding van de komst van de oud-speler van Manchester City.

Rodwell trainde al langere tijd mee bij The Blades en mag zich nu weer officieel een Premier League-speler noemen. De middenvelder annex verdediger krijgt een contract voor een half jaar om zich te bewijzen en moet een toevoeging in de breedte zijn voor de selectie van Chris Wilder. "Hopelijk kunnen we zijn loopbaan een kickstart geven. Vanuit een fysiek oogpunt is de drive er bij hem zeker nog. Wat zijn instelling betreft zijn er geen problemen", spreekt hij over zijn kersverse aanwinst, die in 2018 nog in verband werd gebracht met Vitesse.

Rodwell werd ooit gezien als een van de grootste Engelse talenten die rondliep in de Premier League, maar het kwam er nooit echt uit. In de documentaire 'Sunderland 'Til I Die' kwam Rodwell op verkeerde manieren naar voren, maar zijn nieuwe manager springt voor hem in de bres. "Er zitten twee kanten aan dat verhaal. Ik ben ook geen fan van zulke documentaires, ze zijn altijd op zoek naar een schurk. Wat mij dat betreft is dat verleden tijd. Ik heb lang met hem gesproken. Zijn ambities komen overeen met die van de club", besluit Wilder tegenover The Star.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie