Zidane geeft Real-fans geen valse hoop: Hazard zal er niet bij zijn in Supercup

Zidane geeft Real-fans geen valse hoop: "Hazard zal er niet bij zijn in Supercup"

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 12:17vr 03-01-2020 om 12:17

Mirakels bestaan niet, zelfs niet voor Eden Hazard. De Rode Duivel werkt momenteel aan zijn terugkeer na een enkelbreuk, maar hier en daar klonk de overtuiging dat hij voor zou liggen op zijn revalidatieschema. Daar is niets van aan, vertelde Zinedine Zidane op zijn perspraatje voor de competitiematch tegen Getafe.

Enkele believers hoopten dat Hazard nog fit zou geraken voor de Spaanse Supercup, die volgende week wordt betwist. Zidane boort die hoop de grond in. "Hij is honderd procent zeker out voor de Supercup", laat de Fransman geen twijfel bestaan. "Hij zal er niet bij zijn en werkt zijn normale hersteltraject af. Ik hoop alleen maar dat hij na de Supercup stapje voor stapje terug bij de groep kan komen."

De Spaanse Supercup kreeg dit seizoen een grondige facelift. Allereerst gaat die nu door in Saoedi-Arabië. Daarnaast zullen niet twee, maar vier ploegen naar het Midden-Oosten afreizen. Ook de nummer twee van de competitie én de verliezende bekerfinalist krijgen immers een ticket. Er worden twee halve finales, een grote finale en een kleine finale afgewerkt. Real opent tegen Valencia, terwijl in de andere halve finale FC Barelona en Atlético Madrid elkaar in de ogen kijken.

Poll

Wie wint de Spaanse Supercup?

(54 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws