Sint-Truiden doet zaken met 'The Canaries': 'Bushiri komt over op huurbasis'

Sint-Truiden doet zaken met 'The Canaries': 'Bushiri komt over op huurbasis'

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 07:37vr 03-01-2020 om 07:37

Sint-Truiden heeft haar beoogde verdedigende versterking beet. Rocky Bushiri zal zich tot het einde van het seizoen verbinden aan de Kanaries. De twintigjarige belofte-international komt over op huurbasis van Norwich City.

De Kanaries gaan op die manier zaken doen met The Canaries, weet Het Laatste Nieuws. Bushiri legt vrijdag nog zijn medische proeven af op Stayen. Als daar geen problemen opduiken, komt de mandekker tot medio dit jaar uit voor STVV. Bushiri brak de voorbije jaren door bij KV Oostende en KAS Eupen. Norwich plukte hem weg en stalde hem de voorbije maanden bij Blackpool FC, maar dat werd geen succes.

Nu probeert Bushiri zijn carrière weer op de rails te krijgen bij STVV. Afgelopen zomer mocht onze landgenoot nog mee naar het EK voor beloften in Italië. Sint-Truiden kan Bushiri alvast erg goed gebruiken, want na de blessure van sterkhouder Jorge Teixeira zat het krap in de verdedigers. Als de belofte-international slaagt voor zijn medische testen, stapt hij zaterdag nog mee op het vliegtuig naar Spanje voor de winterstage.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws