Mourinho haalt uit naar recordaankoop Tottenham: Hij is altijd geblesseerd

Mourinho haalt uit naar recordaankoop Tottenham: "Hij is altijd geblesseerd"

Gepubliceerd: vrijdag 3 januari 2020 om 07:30vr 03-01-2020 om 07:30

José Mourinho is op z'n zachtst gezegd nog niet overtuigd van Tanguy Ndombele. De Franse middenvelder kwam afgelopen zomer voor een recordbedrag van zestig miljoen euro over van Olympique Lyon, maar is een vaste klant in de Tottenham Hotspur-ziekenboeg.

Ndombele weigerde voor de jaarwisseling in actie te komen, omdat hij zich er niet klaar voor voelde. Enkele dagen later was hij wel fit én maakte hij indruk op Mourinho. Op nieuwjaarsdag, in de verloren uitwedstrijd tegen Southampton (1-0), viel de Franse middenvelder vervolgens weer uit met een liesblessure.

"Hij is altijd geblesseerd", verzucht Mourinho op een persconferentie. "Dan is hij weer geblesseerd, dan is hij weer even fit en speelt hij een wedstrijd, waarna hij een week later weer geblesseerd is. Daarna speelt hij weer een wedstrijd en hopen wij met zijn allen dat het dit keer echt voorbij is, maar zo gaat het al vanaf het begin van het seizoen."

Mourinho maakt zich zorgen. "Natuurlijk. Je denkt steeds dat je een goede speler hebt die zich alleen nog maar verder zal ontwikkelen. Tegen Norwich speelde hij echt fantastisch en we dachten dat hij er tegen Southampton helemaal klaar voor was, maar weer was hij er niet klaar voor. Veel meer kan ik er niet over zeggen, want deze situatie is al aan het begin van het seizoen ontstaan."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws