Lyon komt met officieel statement na geruchten over bod van 40 miljoen

Lyon komt met officieel statement na geruchten over bod van 40 miljoen

02-01-2020 19:35
1

Olympique Lyon lijkt niet van plan om spits Moussa Dembélé deze winter te laten vertrekken. De Fransen zouden inmiddels een miljoenenbod van Chelsea van tafel hebben geveegd.

Volgens Foot Mercato heeft Chelsea een bod van 40 miljoen euro uitgebracht op Dembélé, die zelf wel open zou staan voor een winters vertrek bij Lyon. De Fransen lijken daar echter niet aan mee te willen werken en hebben het bod van Chelsea afgewezen. De blessures van Memphis Depay en Jeff Reine-Adélaide zouden er mede voor zorgen dat een tussentijds vertrek van Dembélé voor Lyon onbespreekbaar is.

Chelsea-manager Frank Lampard is echter zeer gecharmeerd van Dembélé, waardoor de kans groot is dat The Blues met een nieuw bod terug gaan keren in Frankrijk. Foot Mercato beweert dat Olivier Giroud wel eens betrokken zou kunnen worden in een nieuw Engels voorstel. De spits lijkt op een dood spoor te zijn beland op Stamford Bridge en wordt al langere tijd in verband gebracht met een terugkeer naar Frankrijk.

Olympique Lyon heeft oficieel gereageerd op transfergeruchten rond de toekomst van Moussa Dembélé. De Franse club heeft een officieel statement naar buiten gebracht waarin het zegt: 'De club heeft gezien dat media Moussa Dembélé in verband brengen met een transfer deze maand. Lyon wil net als in de zomer van 2019 duidelijk stellen dat het Dembélé wil behouden. De club heeft vertrouwen in Moussa en ziet een belangrijke rol weggelegd in de opbouew van een succesvol team dit seizoen en de seizoenen die nog volgen.'