'Geen nieuwe middenvelder voor Standard, Rouches willen Agbo niet'

'Geen nieuwe middenvelder voor Standard, Rouches willen Agbo niet'

02-01-2020 13:13 Laatste update: 03-01-2020 22:16
3

Standard Luik wist zich donderdag te ontdoen van Anthony Limbombe. De huurperiode van de flankaanvaller werd een flop, dus kwam het contract met Nantes FC nu al ten einde. Standard krijgt echter te maken met eenzelfde soort situatie: Sporting Braga stuurt Uche Agbo terug.

A Bola meldt dat Braga geen verdere toekomst voor Agbo ziet in Portugal. Deze zomer sloten beide clubs nochtans een huurovereenkomst voor twaalf maanden af. De Nigeriaan kon echter allerminst aarden bij Braga. In de Portugese competitie bleef de bijdrage van Agbo beperkt tot drie schamele speelminuten ...

Dat is toch enigzins verrassend, aangezien met Ricardo Sa Pinto een oude bekende aan het roer staat in Braga. De Portugees werkte eerder samen met Agbo bij Standard. Daar zal de lange Nigeriaan nu dus opnieuw aan de bak moeten. Standard zal ongetwijfeld op zoek gaan naar een nieuwe optie, want in Luik is er geen toekomst meer voor Agbo.

UPDATE: Ondanks de geruchten over een terugkeer van Agbo, zal de middenvelder toch niet meer te zien zijn in het shirt van Standard dit seizoen. Zijn huurclub onderzocht enkel de optie om Agbo terug te laten keren naar Standard. Bij de Rouches is de middenvelder echter niet meer welkom, waardoor er naar een andere oplossing gezocht wordt. Dat meldt La Dernière Heure.