Vertrek bij Ajax geen optie voor Marin: Geen haast, ik probeer geduldig te zijn

Vertrek bij Ajax geen optie voor Marin: "Geen haast, ik probeer geduldig te zijn"

02-01-2020 12:16

Razvan Marin denkt niet aan een vertrek bij Ajax. De middenvelder heeft nog geen basisplaats afgedwongen bij de Amsterdammers, maar wil nog voor zijn kans gaan in de hoofdstad.

Marin kwam vorige zomer over van Standard Luik. De Roemeen had zich in de Vurige Stede ontpopt tot een sterkhouder, maar bij Ajax komt het er voorlopig niet uit. In de Eredivisie speelde hij slechts tien keer. In gesprek met Fanatik laat Marin weten dat hij desondanks niet geïnteresseerd is in een transfer. "Ik heb geduld en denk er niet aan om Ajax snel te verlaten", zegt de Roemeen. "Het is Ajax, een heel grote club waar veel concurrentie is. Op ieder moment kan er ook een jeugdspeler doorbreken. Ik heb geen haast, ik probeer geduldig te zijn."

"Ik begon als basisspeler, speelde in het begin zeven, acht wedstrijden, maar er waren andere verwachtingen. Op dit moment kan ik alleen maar wachten op mijn kans", aldus Marin, die wel toegeeft dat dit een moeilijke tijd voor hem is. "Dit is de moeilijkste periode in mijn carrière. Ik speel niet veel. Als je niet speelt, ben je niet gelukkig."