Preud'homme doet tenen krommen: Zo'n dédain, neerkijken op pers en televisie

Preud'homme doet tenen krommen: "Zo'n dédain, neerkijken op pers en televisie"

Gepubliceerd: donderdag 2 januari 2020 om 11:54do 02-01-2020 om 11:54

Club Brugge gaat het nieuwe jaar in met een straat voorsprong op de Belgische concurrentie. Van Standard Luik werd in de zomer nog verwacht dat het de voet naast Blauw-Zwart zou kunnen zetten, maar de troepen van Michel Preud'homme zakten ver weg. Jan Mulder wikt en weegt de Rouches.

"De vlaggendrager van België is Club Brugge, en daar mag België fier op zijn, maar iedereen zou erbij gebaat zijn dat Anderlecht zich daar weer tussen wringt. Standard zie ik Club niet bedreigen, dat is op een of andere manier altijd warrig, niet constant", vertelt Mulder bij Sport/Voetbalmagazine. "Vooral in uitwedstrijden zijn ze kwetsbaar door een iets te voorzichtige aanpak door de trainer."

"Michel Preud’homme is ook zo’n trainer die de pers altijd wantrouwt, terwijl hij privé zo’n warme man is. Zo’n dédain, neerkijken op de pers en de televisie. Ja, zeg. Hij wordt betááld door de televisie. Ontspan! Doe zoals Jürgen Klopp bij Liverpool", geeft Mulder Preud'homme een opdracht voor 2020 mee.

"Zijn grote verdienste is niet dat hij de ruit op het middenveld goed zet, maar to connect with the players , zoals ze in Engeland zeggen", spreekt Mulder zijn lof uit over Klopp. "Hij geeft de pers voer, hij is leuk. Geniet, en straal dat uit. Dat is de kunst van een trainer geworden in deze tijd."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Vind jij Preud'homme te negatief?

(436 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws