UPDATE: Juventus-doelwit meldt zich in Turijn en wordt donderdag medisch gekeurd

UPDATE: Juventus-doelwit meldt zich in Turijn en wordt donderdag medisch gekeurd

Gepubliceerd: woensdag 1 januari 2020 om 17:35wo 01-01-2020 om 17:35

Laatste update: donderdag 2 januari 2020 om 08:00do 02-01-2020 om 08:00

Juventus staat op het punt een grote transfer af te ronden. Volgens Italiaanse media tekent Dejan Kulusevski, die dit seizoen door Atalanta Bergamo wordt verhuurd aan Parma, later deze week een contract in Turijn.

Kulusevski wordt donderdag medisch gekeurd en zal aansluitend zijn handtekening zetten onder een vijfjarig contract. Juventus betaalt de hoofdprijs: 35 miljoen euro, exclusief negen miljoen aan eventuele bonussen. Het nieuwe jaarsalaris van de negentienjarige Kulusevski bedraagt 2,5 miljoen.

Kulusevski, een geboren Zweed met Macedonische roots, is dit seizoen op huurbasis bij Parma uitgegroeid tot één van de sensaties van de Serie A. In zeventien wedstrijden was de jonge middenvelder goed voor vier doelpunten en zeven assists.

Atalanta Bergamo plukte Kulusevski in 2016 weg bij het Zweedse Brommapojkarna. In januari van dit jaar maakte hij zijn debuut, maar verder dan drie optredens in de ploeg van Marten de Roon en Hans Hateboer kwam hij niet. De verwachting is dat hij het seizoen zal afmaken bij Parma.

Update: De transfer van Dejan Kulusevski naar Juventus lijkt er te gaan komen. De Atalanta-speler, die dit seizoen op huurbasis voor Parma speelt, meldde zich woensdagavond in Turijn. Donderdagochtend wordt de middenvelder medisch gekeurd. Mocht dat geen problemen aan het licht brengen wordt verwacht dat Juventus de deal gaat bevestigen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws