UPDATE: 'Vrees voor zware blessure Wesley, einde seizoen mogelijk'

UPDATE: 'Vrees voor zware blessure Wesley, einde seizoen mogelijk'

01-01-2020 15:30 Laatste update: 18:03
4

Wesley Moraes kent een pechseizoen bij Aston Villa. Na twaalf wedstrijden zonder doelpunt kon hij eindelijk scoren tegen Burnley, maar hij moest de match wel vroegtijdig staken.

Wesley heeft nog maar weinig mooie dagen gekend sinds Club Brugge hem vorige zomer verkocht voor een dikke 20 miljoen euro. Met Aston Villa vecht hij tegen de degradatie. Villa won wel met 1-2 van Burnley, maar betaalde een hoge prijs. Naast Wesley werd ook doelman Tom Heaton afgevoerd met een knieblessure.

Op het eerste zicht zou het om een ontwrichte knie gaan, waardoor Wesley wekenlang out is. Hij liep de blessure op na een tackle van thuisspeler Ben Mee. Eén opsteker: door de zege van Villa stijgt het even naar een veilige zestiende plaats, maar alle concurrenten moeten nog spelen.

UPDATE: Na de wedstrijd lijkt men bij Aston Villa toch te vrezen voor een bijzonder lange blessure voor Wesley. Er wordt zelfs gevreesd voor het einde van zijn seizoen. De komende dagen wordt zijn knie verder onderzocht om meer duidelijkheid te krijgen.